Varovanje osebnih podatkov in pogoji uporabe spletne strani - Urarstvo Robnik

Varovanje osebnih podatkov

Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili za vaše osebne podatke. Posredovanje teh podatkov je prostovoljno. Vaše osebne podatke bomo uporabljali popolnoma v skladu s slovensko zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov.

Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh v lasti podjetja Linti d.o.o., v nagradnih igrah, akcijah in drugih trženjskih aktivnostih bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v povezavi z obdelavo vaših zahtevkov. Za svetovanje, oglaševanje in tržne raziskave lahko vaše podatke obdelujemo in uporabljamo z vašim izrecnim dovoljenjem. Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi osebni podatki so shranjeni na varnem in v skladu z zakonom. Dostop do njih je dovoljen samo pooblaščenim osebam.

Pogoji uporabe spletne strani

Vsa vsebina, objavljena na spletnih straneh Linti d.o.o, se lahko uporablja, navaja in reproducira le v nekomercialne namene, ob čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja pooblaščene osebe podjetja.

Osebje in poslovni partnerji podjetja Linti d.o.o. se bo trudilo zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsakršna vsebina se lahko spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjamo za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, s katerih kažejo povezave na spletne strani Linti d.o.o., niso pod nadzorom Linti d.o.o., prav tako ne strani, na katere kažejo povezave s spletne strani v lasti Linti d.o.o.

Linti d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani podjetja Linti d.o.o ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Linti d.o.o. niti za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

URARSTVO ROBNIK

Linti d.o.o.
Vodopivčeva ulica 19
4000 Kranj
(Mohorjev klanec)

Tel.: 04 20 27 016
Gsm: 041 776 756

Delovni čas

ponedeljek - četrtek: 9.00 - 12.00 in 13.30 - 16.00
petek: 9.00 - 13.00
sobota, nedelja: zaprto

Vam delovni čas ne ustreza?
Pokličite na 041 776 756 in se dogovorite za vam ustrezen termin.

e-pošta: