Poštni urar - Urarstvo Robnik

POŠTNI URAR

Ste v zadregi s časom?

V Urarstvu Robnik vam svetujemo: pošljite uro v Urarstvo Robnik in v 24-ih urah vam bomo pripravili predračun potrebnega popravila ter nato v najkrajšem času popravljeno poslali nazaj.

Posebna ponudba poštnega urarja

Menjava baterije XXL

  • menjava baterije
  • osvežitev tesnil
  • čiščenje ohišja
  • testiranje vodotesnosti

ZA SAMO 20,00 EUR1

1 Za ure z nestandardnimi gumb baterijami, tesnili in ohišji si pridržujemo pravico do spremembe cene po predhodnem dogovoru s stranko (npr. polar, sunto, potapljaške ure…).

Kako varno poslati uro?

Uro, opremljeno z vašimi podatki (ime, priimek, točen naslov, telefonska številka in kratek opis potrebnega popravila), v podloženi ovojnici pošljite kot priporočeno pošiljko s povratnico na spodaj navedeni naslov. Vljudno vas prosimo, da ur ne pošiljate v originalnih oziroma večjih embalažah, saj lahko pride do izgube le- teh ter nepotrebnih poštnih stroškov.

Zaradi dodatne varnosti v naslovu uporabite ime podjetja.

Linti, d.o.o.
Vodopivčeva ulica 19
4000 Kranj

Po pregledu in ugotovitvi potrebnih del vam najkasneje v 24-ih urah posredujemo predračun popravila. Če se s predračunom strinjate, se delo začne izvajati takoj, v nasprotnem primeru pa vam uro pošljemo nazaj.

Strošek poštnine za zavrnjene ure nosi stranka sama.

Urarstvo Robnik že vrsto let sprejema ure v popravilo tudi preko pošte. V vseh teh letih se je vzpostavilo močno zaupanje v pošto tako z naše strani kot s strani strank, ki z zadovoljstvom uporabljajo poštnega urarja.

URARSTVO ROBNIK

Linti d.o.o.
Vodopivčeva ulica 19
4000 Kranj

Od septembra na novi lokaciji:
Gosposvetska cesta 5
1000 Ljubljana


Gsm: 041 776 756

e-pošta: